Стана ясно, коя е жената, пребила най-възрастната 103-годишна жителка в Санданската

...
Стана ясно, коя е жената, пребила най-възрастната 103-годишна жителка в Санданската
Коментари Харесай

Вижте я добре! Това е пропадналата пияница Любиана, пребила зверски 103-г баба Люба

Стана ясно, коя е жената, пребила най-възрастната 103-годишна жителка в Санданската община. Това е Любиана, чиято свирепост потресе района. 55-годишната жена би старата си вуйна за пари, които редовно измъквала, с цел да си купува алкохол, описват хората в Дамяница.

До преди три седмици племеницата е получавала заплата като персонален помощник на леля си, само че не се е грижила за нея, единствено е получавала пари. По тази причина  договорът и е преустановен, оповестява Struma.com.

Снощи внучката посетила баба си, била пияна. Поискала пари, дамата отказала и Любиана се развихрила, блъснала я мощно по главата с пестник, съборила я от леглото и я удряла през лицето безмилостно. Измъкнала последните и 150 лв..

На писъците на старата жена се притекла на помощ жена,която и пособия непрестанно, и   която в този момент поема грижите за баба Люба и става неин помощник. В селото се приказва, че внучката се пропила, откогато почнала връзка с някакъв мъж от София, който идвал в селото, защото имал баба и дядо, които живеят в Дамяница.

Заедно с Любиана харчили парите на баба Люба. Побойничката остава в ареста в Сандански. Очаква се прокуратурата всеки миг ще й повдигне обвиняване и с разпореждане ще остане за още 72 часа в ареста.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР